You are using a very old version of Microsoft Internet Explorer. Please update your browser. Click here to update.

Leidse Country Line Dancers
Leidse Country Line Dancers Country Line Dancing

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe dansen, volgt Lynne regelmatig verschillende workshops (DCWDA, Jos Slijpen en Ria Vos). Per seizoen maakt zij zo kennis met zo’n 140 nieuwe dansen! Uit dit grote aanbod maakt zij een keuze. Deze keuze is steeds weer een lastige. Daarom hanteert zij drie vragen om te bepalen  of een dans geschikt is.
Allereerst de vraag: is de dans leuk? Dan de vraag: is de muziek leuk? En als laatste en zeker niet de onbelangrijkste: zouden de dansers de dans leuk vinden?

Naast deze vragen raadpleegt zij ook de top-tien-lijsten, om te zien wat populair is. Maar ook dan wordt de dans alleen aangeleerd als de drie vragen met een ‘ja’ beantwoord kunnen worden.
Wat wij betreuren, is dat er bij deze workshops weinig tijd wordt besteed aan dansen voor beginners. Lynne doet daarom zelf haar best om ook dit aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden. Mocht je desondanks toch een keer iets anders willen dansen, mail ons dan je verzoek via . Wij horen graag van je! Hier vind je tevens de lijst met aan te vragen dansen.

Alle dansen die door de jaren door de LCLD  uitgelest zijn, staan onder het rubriek Uitgeleste Dansen.  Waar mogelijk staat de datum wanneer de dans aangeleerd werd. Door op de naam van de dans te klikken, verschijnt de stepsheet in een apart venster.

Aan te vragen dansen: staat je aanvraag er niet bij, laat het ons weten!