You are using a very old version of Microsoft Internet Explorer. Please update your browser. Click here to update.

Leidse Country Line Dancers
Leidse Country Line Dancers Country Line Dancing

Wat, waar & wanneer

Op donderdag- en vrijdagavond gaan we met de voetjes van de vloer, is het tijd voor lol en ontspanning. Op donderdag dansen we in Buurthuis Stevenshof vanaf 19.30 uur, op vrijdag zijn we te vinden in Buurthuis Matilo. Hier beginnen we ook om 19.30 uur. Voor slechts €3,50 (Stevenshof) of €3,00 (Matilo) kun je een avond meedansen, en de eerste keer zelfs voor niets! Besluit je daarna vaker te komen, dan brengt dit verder geen verplichtingen met zich mee.

De start van de dansavond is voor de beginners. Zij dansen ruim een uur. Na een korte pauze is het aan de gevorderden om de dansvloer te vullen. Tot 22.30 uur wordt er gedanst bij Stevenshof en tot 22:00 bij Matilo, de beginners zijn van harte welkom om te blijven om zo hun kennis te vergroten... en voor de gezelligheid natuurlijk!

Lynne Lambeth is onze dansinstructrice. Zij heeft als ervaren danser het geduld om beginners alle passen te leren, daarnaast heeft zij de kennis om de gevorderden de nieuwste dansen aan te leren.

De eerste drie weken van de maand lest Lynne een nieuwe dans uit. De laatste avond van de maand worden deze herhaald. Deze dansen kun je hier terugvinden, of onder het kopje dansen. Bij iedere nieuwe dans worden de stepsheets, die gratis zijn, meegegeven. Zo kun je ook thuis alles nog eens rustig nalezen en oefenen. Voor meer informatie, zie dansen & danskeuze.

LCLD zou niet kunnen bestaan zonder het bestuur en alle hulp van de dansers die elke dansavond enthousiast hun bijdrage leveren!